The Wish Master

The Wish Master slot från NetEnt

Jag spelade The Wish Master för första gången med playmoney. Big mistake! Jag började med 40 000 kronor i låtsaspengar som man ofta gör i Net Ents demon och började köra. Jag ville bara testa The Wish Master innan jag körde skarpt med riktiga pengar. Självklart är det då som man vinner extrema summor pengar. Nu brukar jag kanske inte spela 2500 kronor snurret vilket jag gjorde med låtsaspengarna, men när man gör en rush på 330 000 kronor blir man ju lite halvt småloken när det bara är playmoney. Dessa superrusher ska man ju göra när man spelar med riktiga pengar. Struntsamma. Det är ingenting att hänga upp sig på. Över till spelet.

The Wish Master har ett stilrent intro som jag gillar skarpt. Spelet zoomar in i en grotta där man sedan får spelplanen presenterad för sig. Det är inget som man kan se direkt som utmärker The Wish Master vid första anblicken. Men spelet har faktiskt en riktigt cool feature som du kommer att märka om du spelar spelet ett tag.

Symboler och funktioner i The Wish Master slot

Om du kollar längst upp till vänster så ser du nämligen tre stycken utrymmen där tre symboler får plats. De är reserverade för anden i lampan som kommer att placera sig där och hjälpa dig att sätta upp wilds på spelplanen så att du lättare kan formera vinnande kombinationer. Jag lyckades ta ett screen shot på när anden i lampan kommer upp. Det blev lite suddigt dock:

Det där eldklotet som han håller i handen kommer han att skicka upp till den första fållan i vänster hörn och den kommer som sagt hjälpa till att fästa wilds på spelplanen. Fålla nummer två ger dig en ännu grymmare bonus-boost som kommer att göra hela rader till wilds. Vad som händer om du fyller alla tre fållor vet jag inte. Det har jag inte lyckats med ännu. Men det kommer.

Summa summarum så är Wish Master en riktigt kul slot. Det verkar dock som att den är tiltad mot att betala ut väldigt mycket, eller ingenting alls. För jag har haft vissa perioder där det verkligen inte alls gått bra, och sedan har jag haft enstaka runs där jag vunnit jättemycket pengar. Så det känns som det är lite allt eller inget!